Zveřejněno 1. března 2022 v rubrice Zajímavosti

Zábava i dřina v jednom! Tančete s profesionálem.

Setkali jste se už s Pro-Am tancem? Jedná se o složení slov profesionál - amatér. Touto formou mají dámy jedinečnou možnost zažít, jaký je tanec s profesionálním tanečníkem, nebo si také pánové mohou zkusit tancování s profesionální tanečnicí.

Zábava i dřina v jednom! Tančete s profesionálem.

Toto odvětví tance je poměrně mladé, ale vyvíjí se závratným tempem. Je jen na Vás, jak seriózní postoj zaujmete a jak moc se necháte vtáhnout do víru tance. 

Velkou výhodou je individuální přístup, jelikož se můžete se svým profi partnerem domlouvat na časech, které vyhovují oběma stranám. Samotná soukromá - individuální lekce tance jeden na jednoho se také plně přizpůsobuje vašim potřebám a šikovnosti. Budete mít postaveny originální taneční choreografie speciálně pro Vás a společně je budete pilovat k dokonalosti. 

Další možností tréninku jsou sólo-ladies hodiny, kde se několika dámám věnuje jeden profesionální tanečník či tanečnice. Pomocí jednoduchých krokových variací zapracujete na estetice i technice tance, dozvíte se tipy a triky, díky nimž zazáříte na tanečním parketě. 

Můžete se také účastnit Pro-Am skupinových tanečních lekcí nebo dokonce Pro-Am tanečních víkendů, které se pravidelně pořádají a kde Vám jsou k dispozici profesionální partneři. Zažijete tak společenskou událost na vysoké úrovni. Součástí těchto akcí jsou hromadné taneční hodiny zaměřené na zlepšení vašich tanečních schopností a večerní tančírna, kde si opravdu pořádně potancujete. Mimo tancování samotné poznáte nové lidi se stejnými zájmy a navážete tak třeba i nová přátelství. 


Těm, kteří se vyžívají v soupeření, rádi se porovnávají s ostatními a hledají více než zábavu, se otevírají brány soutěžního světa! Ukázat se můžete nejen na četných soutěžních po České republice, ale i všemožně po světě. Je jen na Vás, kam se chcete vydat. Je libo Praha, Vídeň, Budapešť, či snad okouzlující Řím? Chcete se vydat ještě dál, tak co třeba Antalya - Turecko? Jak krásně takové soutěže vypadají, můžete zhlédnout ve videích níže. 

https://www.instagram.com/reel...
https://www.instagram.com/reel...



Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...