Zveřejněno 29. dubna 2022 v rubrice Sportovní tanec

Připraveni reprezentovat ČR!

Český svaz tanečního sportu uspořádal pro své svěřence dvoudenní soustředění s velmi nabitým programem. Zúčastnily se jej páry Národního reprezentačního týmu (NRT) a Sportovně talentované mládeže (STM). Také iDance studio vyslalo své zástupce. Za kategorii Dospělí standard - Tomáš Přikryl a Sanela Los Chovancová, za kat. Do 21 let standard - Dušan Kočař a Barbora Němcová. V latinářské části pak za dospělé Tomáš Gál se Sabinou Karáskovou a za kat. Do 21 let - Mario Kiršner a Adéla Golombová.

Připraveni reprezentovat ČR!

Špička českých trenérů i tanečníků se v pondělí 25. 4. 2022 v ranních hodinách sjela do Nymburku blízko Prahy, kde se celý camp konal. Program probíhal na třech sálech souběžně a byl opravdu výživný. Součástí byly workshopy, přednášky, ale také například match analyse i s následnou zpětnou vazbou, kontrolní fyzické testy, či teambuildingová cvičení. Vyvrcholením celého dne byl vždy společný practise s úžasnou atmosférou na kongresovém sále.

Mnoho užitečných informací předali formou již zmíněných přednášek bývalí čeští tanečníci, kteří jsou nyní váženými trenéry a porotci. Tanečníci se tak dozvěděli o tanečních začátcích a osudech těchto osobností. Dozvěděli se také mnoho vzácných rad, jak se stát co nejúspěšnějšími a jak dosáhnout svých vysněných cílů. O slovo se přihlásili trenéři, kteří sotva před pár lety ukončili kariéru aktivních tanečníků, a mají tak vše čerstvě v paměti, ale také legendy české taneční scény. Všechna setkání byla velmi inspirativní a tanečníci hltali každé slovo.

Nejlepší české páry mají na podobných akcích pořádaných svazem jedinečnou možnost se bok po boku zlepšovat a vzájemně se motivovat. Mají společné zájmy a tvoří silný tým připravený reprezentovat Českou republiku na světovém poli.



Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...