Zveřejněno 11. května 2022 v rubrice Zajímavosti

Ostravské studio oslavilo jeden rok!

Již jeden rok se v Ostravě - Přívoze na ulici Korejská 14 schází skupina profesionálních tanečníků. 2. dubna 2021 se zde otevřela nová pobočka tanečního studia iDance. Krásně zrekonstruované taneční prostory se tak staly druhým domovem mladému kolektivu lidí zapálených pro tanec.

Ostravské studio oslavilo  jeden rok!

A jak to u nás vypadá?

Studio zahrnuje velký sál se zrcadly, profesionálním osvětlením a také klimatizací, kde se odehrává hlavní dění všech akcí i běžného provozu. Dále se zde nachází dva menší taneční sály - Benedikt a Tiberius, ani zde nechybí zrcadla. Velmi vytížené je i malé fitness vybavené chemicky ukotvenou hrazdou, soupravou činek, masážními válci, karimatkami a dalším náčiním. Hudbu dostatečné hlasitosti pro vytvoření správné atmosféry zajišťuje JBL reprosoustava na všech sálech. 

Velký sál

Přímo v prostorách se nachází pohybová specialistka Jolana Silonová, díky které si každý tanečník, ale i širší veřejnost, dopřává odbornou péči o velmi namáhaná těla sportovců. Můžete si zvolit mezi intenzivním cvičením, kterým posílíte střed těla, či například masáží a tejpováním. Vše se odvíjí od individuální domluvy a lekce je upravena dle potřeby jednotlivce.

https://www.pilatesprozdravi.cz/profil/jolana-silonova/ 

Co dalšího studio nabízí?

Ve spolupráci se značkou JF Dance poskytuje studio možnost zakoupit taneční obuv pro dámy i pány, na standard i latinu. 

https://www.jfdance.cz/cs 

Nechybí ani mini obchůdek s tanečním oblečením z druhé ruky. 

Fitness místost

Hned při vstupu do atria ucítíte lahodnou a neodolatelnou vůní čerstvé kávy, kterou si bez ostychu můžete dopřát třeba i s menší pochutinou. Zde je připraveno pohodlné posezení u stolečku, nebo dokonce za hezkého počasí v letních měsících se můžete přemístit ven na terasu se zahradním nábytkem.

Atrium

Studio se může pochlubit i nadstandardními službami pro tanečníky. Jelikož zde členové tráví velkou část dne, mikrovlnná trouba jim zajistí tepelnou úpravu vlastní stravy, ať se cítí opravdu jako doma. Skromná kuchyňka je již také v dohlednu! 

Horkou novinkou se stalo klubové auto, jenž mohou členové dle domluvy využít, nemají-li se v pozdních večerních hodinách jak dopravit domů.

Koridor

Jak probíhá klasický týden ve studiu?

Přesný a přehledný program je vyvěšen na informační nástěnce v atriu spolu s aktualitami a dalšími informacemi. Tanečníci se pravidelně setkavájí na večerních practisech se skvělou atmosférou. Společně se vzdělávají na hromadných seminářích pod vedením domácích trenérů Tomáše Gála a Sabiny Karáskové. Do programu je zařazen také vedený stretching a workout různého typu. Denně jsou sály k dispozici k individuálním lekcím a tréninku. Klasický trénink je čas od času obohacen návštěvou českých nebo zahraničních trenérů. 

Máte-li doma malé nezbedy, nechte je se vyřádit a naučit se něco nového v tanečním kroužku konajícím se každou středu. Dětem aktivně strávený čas uteče jako voda pod dohledem zkušené trenérky Adély Siročákové, již si vaše ratolesti ihned oblíbí. Veškeré informace se dozvíte na stránkách v sekci kurzy pro děti.

Krom profesionální a dětské sekce je třeba zmínit také Pro-Am a solo sekci na vysoké úrovni. V rámci Pro-Am tancování se můžete zúčastnit středečního kurzu vedeném semifinalistou ČR - Lubomírem Kozlem, či sólo seminářů na zdokonalení pohybové techniky. 

Pravidelně pořádáná jsou také víkendová, či vícedenní soustředění. Jde například o intenzivnější přípravy před významnými soutěžemi, kdy celý tým maká od rána do večera. Podobná soustředění jsou připravována také na Pro-Am úrovni, takže i jako amatér se máte možnost zúčastnit celodenní taneční události.

O všech akcích studio informuje dostatečně s předstihem prostřednictvím sociálních sítí: 

www.facebook.com/iDance.studio.ostrava

www.instagram.com/idance_ostrava 

Stačí pravidelně sledovat, ať vám nic neuteče.

Veškeré kurzy, které jsou aktuálně v nabídce, naleznete přehledně na webových stránkách: www.idancestudio.cz 

Přijďte náš taneční hrad navštívit osobně. Zažijte tu nepopsatelnou živou atmosféru na vlastní kůži. Budeme vás očekávat!

Venkovní posezení





Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...