Zveřejněno 4. června 2022 v rubrice Sportovní tanec

iDance boduje u Austerlitz

Šlapanice u Brna, toto malé a klidné městečko hostilo dvoudenní maratón tanečních soutěží. 21.-22. května 2022 se v nové sportovní hale odehrálo Grand Prix Austerlitz. Na sobotní soutěže taneční ligy navázala v neděli soutěž mezinárodního měřítka a páry iDance studia se po celou dobu prezentovaly jen v nejlepším světle.

iDance boduje u Austerlitz

Na stupně vítězů taneční ligy v kategorii Dospělí standard dosáhl pár Dušan Kočař a Barbora Němcová, kteří si odvezli bronzovou medaili. 

Ve stejný den kolegové latináři také slavili úspěch, když celou soutěž vyhrál pár Tomáš Gál a Sabina Karásková. Do semifinále se probojoval ještě Šimon Holaza s Janou Kirnigovou. 

O páry bylo skvěle postaráno, byl zajištěn raut s občerstvením přímo na střeše budovy, páry tak doplnily energii po náročném dni, provedly analýzu výkonů a odpočaly si, aby se další den vrátily na taneční parket v plné síle!

V neděli byla startovní listina obohacena o taneční páry ze zahraničí. O účast na soutěžích International Open Dospělí, se špičkovou mezinárodní porotou, byl velký zájem. O tom svědčí i přítomnost několika párů z nejlepší světové padesátky, kterým je automaticky promíjeno první kolo. V latině Tomáš Gál se Sabinou Karáskou (jako 5. pár světa) také patřili mezi zmíněné nasazené taneční páry a suverénně propluli celou soutěží až na nejvyšší stupeň vítězů. Dále v této kategorii soutěžil Šimon Holaza s Janou Kirnigovou, kteří navázali na úspěch z předešlého dne a dotancovali až do čtvrtfinále na výslednou 21. příčku.

Třetí místo na WDSF International Open
Třetí místo na WDSF International Open

Ve standardu předvedli krásný výkon Tomáš Přikryl a Sanela Los Chovancová. Tento mladý taneční pár dosáhl díky kvalitě svého tance na třetí místo v soutěži, a odvezl si tak bronzové medaile. V semifinále bojoval ještě Dušan Kočař s barborou Němcovou a vytancovali si úctyhodné 10. místo.

Celá iDance taneční výprava nakonec vybojovala na Grand Prix Austerlitz četná vítězství, podobně jako před mnoha lety sám velký Napoleon Bonaparte zvítězil ve své, trochu jiné bitvě u Austerlitz.



Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...