Zveřejněno 8. června 2022 v rubrice Sportovní tanec

Taneční Superliga patří iDance

Seriál velmi prestižních soutěží taneční superligy pokračuje, pro tanečníky je to výzva a zároveň vždy netrpělivě očekávaná událost. Páry iDance studia nenechávají nic náhodě, pečlivě se připravují a jejich snaha se značně projevuje na výsledcích. Posuďte sami.

Taneční Superliga patří iDance

Ke konci dubna se STL (Super Taneční Liga) konala v Brně pod záštitou klubu Kometa Brno. Taneční páry tak rozvířily atmosféru v krásné, moderní hale univerzitního kampusu. Diváci sledovali úžasné výkony a více či méně napínavé taneční boje mezi tanečními páry juniorských až dospělých kategorií. A že bylo na co koukat!

Tanečně velmi nabité bylo finále hlavní kategorie Dospělí Standard a za iDance studio byly k vidění hned dva páry. Na 6. místě z celkového počtu 44 párů se umístil Dušan Kočař a Barbora Němcová. Ještě o něco výše mířili jejich kolegové Tomáš Přikryl se Sanelou Los Chovancovou, jimž se podařilo si vytancovat finální 2. příčku a obhájit tak pozici naprosté špičky v ČR.

Tento úspěšný den však nebyl zdaleka u konce! Nyní se na řadu dostala latina a i zde mělo iDance studio četné zastoupení. Těsně před branami finále na 7. a 8. místě skončily páry Kiršner - Golombová a Kozel - Siročáková. Ve finále si svým suverénním výkonem získal diváky i porotu pár Tomáš Gál a Sabina Karásková, kteří celou soutěž s přehledem vyhráli.

Na záznam z brněnské taneční Superligy se můžete podívat v iVysílání České televize pod tímto odkazem: https://www.ceskatelevize.cz/porady/10171877043-tanec/322297371101003/

Superliga Mladá Boleslav STT- Foto Libor Makrlík


Další díl seriálu Taneční Superligy se odehrál o měsíc později, tentokrát v Mladé Boleslavi. Na rozdíl od televizních seriálů, zde další díl nemusí přinést velké drama a nečekané zvraty. iDance studio obhájilo své pozice a setrvalo na předních místech.

V kategorii Dospělí Standard se tentokrát Tomáš Přikryl se Sanelou Los Chovancovou stali králem a královnou soutěže a odvezli si cenné zlaté medaile. Stejná kategorie, ale tentokrát latina, patřila opět tanečnímu páru Tomáš Gál a Sabina Karásková, pro něž byla tato soutěž součástí přípravy na vrchol sezóny, a to Světové hry v USA.

V rámci této druhé nejprestižnější soutěže rozhodně pro iDance páry platí slavný citát Julia Caesara: "Veni, Vidi, Vici." (Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem.) Mimo jiné měla soutěž pro tanečníky ještě přidanou hodnotu díky krásnému prostředí ŠKODA muzea.

Superliga Mladá Boleslav LAT- Foto Libor Makrlík



Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...