Zveřejněno 27. června 2022 v rubrice Zajímavosti

Nový formát Pro-Am víkendů!

Již podruhé se v prostorách iDance studia v Ostravě uskutečnil zbrusu nový a doposud nevídaný formát Pro-Am událostí, a to Pro-Am EXCLUSIVE Camp!

Nový formát Pro-Am víkendů!

Tento víkend pro Pro-Am tanečnice je výjimečný z toho důvodu, že se nemusí dělit o profesionálního partnera s další tanečnicí, ale profík se po celou dobu věnuje jen své jedné partnerce. Taneční zážitek je tak o to silnější, jelikož se vám dostane veškeré pozornosti partnera, který navíc “neplýtvá energií pro jinou”!

A co dál takový víkend přináší? Nedílnou součástí je pořádná dávka EXCLUSIVNÍCH informací od těch nejlepších tanečníků. Lektory campu a těmi, kdo vás celý víkend provází, jsou Tomáš Gál a Sabina Karásková. Právě pod jejich vedením se zdokonalujete na solo i párových seminářích a večer nechybí samozřejmě practise, neboli tančírna, kde nasajete správnou soutěžní atmosféru.

Po skončení celého dne se všichni sejdou u občerstvení v podobě rautu s posezením. Při této příležitosti se pobavíte a strávíte příjemné chvíle v kolektivu lidí se stejnými zájmy, kde se můžete velmi inspirovat a nebo vzájemně více poznat.

Dámy, které mají to štěstí a podaří se jim přihlásit na tento EXCLUSIVE camp, jsou hýčkány a rozmazlovány dárečky a drobnými pozornostmi od samotných organizátorů. Nepropásněte další příležitost a při zvažování účasti jednejte rychle, místa jsou vždy úzce omezená!

 

Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...