Zveřejněno 29. června 2022 v rubrice Sportovní tanec

GrandSlam je zpět, páry iDance zaznamenaly úspěchy!

Po covidové pauze, kdy celkově tanečním soutěžím nebylo vůbec přáno a největší soutěže světa zcela vymizely z kalendářů, se opět obnovila série GrandSlamů. Od 24. do 26. června se tancovalo ve španělském městě Narón. Jednalo se o opravdu velkolepý taneční svátek, k vidění byly soutěže od mládežnických kategorií, přes národní mistrovství Španělska až po soutěže řádu GrandSlam v latině i standardu.

GrandSlam je zpět, páry iDance zaznamenaly úspěchy!

První iDance výprava se do Narónu vydala ve středu ze Zlína. Dlouhé a náročné letecké cestování zvládli Tomáš Přikryl se Sanelou Los Chovancou, společně se svým koučem Jiřím Pohlodkem. V pátek se parket v překrásně nachystané hale zaplnil nejlepšími standardními tanečními páry světa, ale Tomáš se Sanelou se vůbec neztratili. Protančili se až do čtvrtfinále a nakonec jim patřilo skvělé 15. místo!

Druhá, latinářská výprava odcestovala ve čtvrtek, tentokrát z Ostravy. Tomáš Gál se Sabinou Karáskovou v pořádku doletěli do cílové destinace a stihli dokonce podpořit své standardní kolegy. Ve zdraví překonali nástrahy narónského chladného a deštivého počasí a v neděli předvedli dechberoucí taneční výkony. Díky svému dlouhodobému tahu na bránu se mohli pyšnit označením Star Couple (nasazený pár) a bylo jim prominuto první kolo. A v těch dalších jako hvězdy opravdu zazářili! Poprvé v jejich taneční kariéře se jim otevřela brána GrandSlamového semifinále a dosáhli až na úžasné 11. místo! 

Gratulace jsou rozhodně na místě. Standardní i latinářské duo T+S si výsledků velmi cení a jdou makat dál, aby stoupali ještě výše! 



Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...