Zveřejněno 12. srpna 2022

Tomáš Přikryl se Sanelou Los Chovancovou v TOP 50 ve světovém ranklistu

Zlomový okamžik, cíl, za kterým se žene každý tanečník. Pro někoho to je jen číslo, ale v tanečním světě to znamená mnoho. Řeč je o překročení hranice nejlepší světové padesátky v ranklistu a Tomáši Přikrylovi se Sanelou Los Chovancovou se to nedávno podařilo!

Tomáš Přikryl se Sanelou Los Chovancovou v TOP 50 ve světovém ranklistu

Momentálně patří Tomášovi se Sanelou 36. příčka ve světovém žebříčku standardních tanců kategorie dospělí. Po covidové pauze mohli opět začít naplno soutěžit a zapsat si tak body za chybějící soutěže. Jejich skvělé výsledky na nejprestižnějších událostech sezóny byly odměněny opravdu bleskovým vzestupem.

A co světová padesátka s sebou přináší?

Tyto páry mohou na soutěžích získat označení Star Couple - hvězdný pár a být nasazeni rovnou do druhého kola. Ovšem na druhou stranu se už nemohou účastnit soutěží Rising Stars - vycházející hvězdy. Jedny dveře se jim tedy zavřely, ale mnoho dalších mají před sebou otevřených dokořán. 

Tomáš se Sanelou patří mezi velmi mladé a nadějné taneční páry a nyní se budou prát v poli nejzkušenějších tanečníků světa. Je to pro ně nejen splněný cíl, ale také nová energie a hnací motor pro jejich budoucí tancování.



Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...