Zveřejněno 3. listopadu 2022 v rubrice Zajímavosti

Trenérské zkoušky úspěšně složeny!

Prázdniny… doba, která pro většinu studentů znamená oddych od všech studijních povinností. Toto však neplatí pro několik tanečníků z řad iDance studia, kteří úspěšně absolvovali trenérská studia!

Trenérské zkoušky úspěšně složeny!

Oliver Los Chovanec a Dušan Kočař, dva odvážlivci prahnoucí po vzdělání, kteří se během letních měsíců pustili do kvalifikačních studií pro trenéry a porotce III. třídy.

Co si taková studia žádají a jaké benefity nyní Oliverovi s Dušanem přinášejí? 

Díky svým dlouholetým zkušenostem a úspěchům v tanečním světě jim bylo umožněno pokusit se o složení své první trenérské zkoušky. Mají nyní za sebou četná školení od nejlepších v branži. Řešili správná provedení základních figur standardních i latinskoamerických tanců, vše probrali do nejmenších detailů a ucelili si tak své vědomosti. Závěrem byla samotná zkouška, kterou oba velmi dobře zvládli a nyní jsou už oprávněni porotovat určité soutěžní kategorie a také mohou své znalosti předávat dále jako trenéři. 

Další pilnou studentkou je Sanela Los Chovancová, která hravě zvládla nástrahy v rámci kvalifikačních studií pro trenéry a porotce II. třídy, tedy už o stupeň výše! Předchozí vzdělání získala už v dřívějších letech a tak se rozhodla rozšířit si svou kvalifikaci. 

Pro úplnost je třeba dodat, že ke studiím nejsou připuštěni všichni tanečníci. Podmínkou je dosažení vyšší výkonnostní třídy v latinskoamerických i standardních tancích. Pro tanečníky je to tak výzva pro celou svou taneční kariéru. Praktické zkušenosti se během zkoušky opravdu hodí a je pak vidět, jak tvrdě tanečník pracuje už dlouhá léta. 

Všichni studenti iDance studia úspěšně zvládli a prošli celým procesem kvalifikačních studií a patří jim tedy velká gratulace a pochvala, že svou taneční kariéru berou opravdu zodpovědně. 



Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...