Zveřejněno 3. února 2023 v rubrice Sportovní tanec

Vyhlášení ranklistu 2022

Český svaz tanečního sportu uspořádal 7. ledna každoroční kongres, v rámci kterého proběhlo také vyhlašování výsledků ranklistu za rok 2022. Z iDance tanečního studia se tři páry umístily na předních příčkách v různých věkových kategoriích a disciplínách.

Vyhlášení ranklistu 2022

Hlavní dospělou kategorii v latinskoamerických tancích se již podruhé za sebou podařilo vyhrát páru Tomáš Gál a Sabina Karásková.

Ve standardních tancích nasbírali druhý nejvyšší počet bodů Tomáš Přikryl se Sanelou Los Chovancovou.

Kategorii Do 21 let v latině ovládl díky svému celoročnímu usilovnému snažení a tvrdé práci pár Mario Kiršner a Adéla Golombová.

V rámci kongresu měly páry možnost vyslechnout zajímavé a obohacující přednášky od špičkových světových trenérů, kterými byli za standardní tance Lasse Odegaard z Norska a pro latinskou část Karina Rubio ze Španělska. Tanečníci si přednášky i lekce velmi pochvalovali a přijeli plní inspirace a nových informací. Díky Českému tanečnímu svazu, který akci zaštiťoval, mohli spolupracovat s tak skvělými tanečníky a trenéry, za což jsou nesmírně vděční.



Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...