Zveřejněno 13. února 2023 v rubrice Sportovní tanec

Finále na MČR v Latinskoamerických tancích Junior II

Ostrava nedávno hostila Mistrovství ČR v latinskoamerických tancích, kde se potkaly páry různých věkových kategorií. Během odpoledních bloků dostali tanečníci prostor, aby se utkali o tituly mistrů ČR v mládeži a juniorech 2.

Finále na MČR v Latinskoamerických tancích Junior II

Svou premiéru na titulární soutěži zde z iDance studia zažil pár Viktor Lipina a Apolena Matýsková, kteří po hlavě skočili mezi mládežnické taneční páry a zařadili se na 33. příčku. Tento pár poté na nic nečekal a hned následující víkend vyjel znovu soutěžit, kde tentokrát posbíral zlaté medaile ve všech svých kategoriích. 

Své první společné mistrovství ČR si zatančili také Michal Petr a Nikol Patočková. Již během roku se na soutěžích v kategorii Junior 2 umisťovali velmi dobře, a tak se plní motivace připravovali a mířili na finále mezi šest nejlepších na MČR. Cíl neminuli a mohli se radovat z krásného 5. místa! 

Latinské mistrovství mají tedy úspěšně za sebou a nyní vzhůru do příprav na MČR ve standardu, které se bude konat 25. 2. v krásné pražské Lucerně.



Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...