Zveřejněno 7. března 2023 v rubrice Sportovní tanec

Více-mistři ČR v latinskoamerických tancích

Vraťme se naposledy společně do ostravské RT-Torax arény, kde se konalo Mistrovství České republiky v latinskoamerických tancích pro rok 2023. Krásné skóre mělo iDance taneční studio také v hlavní kategorii Dospělí!

Více-mistři ČR v latinskoamerických tancích

Z celkového počtu 56 tanečních párů jich deset reprezentovalo iDance studio a pět z nich se svými tanečními výkony dostalo až do čtvrtfinále. 

Ještě dále, do semifinále mezi 12 nejlepších, to dotáhli Mario Kiršner s Adélou Golombovou. Tento pár se počínaje rokem 2023 přehoupl z věkové kategorie Do 21 let do hlavní kategorie Dospělí, ale ani jako nováčci se neztratili a patřilo jim krásné 10. místo. 

Hvězdami večera byli obhájci titulu vicemistrů, pár Tomáš Gál a Sabina Karásková. Ve svém domácím městě za podpory svých fanoušků jim to tancovalo skvěle, zkrátka radost pohledět. Ve finále jsme mohli vidět jejich sólo rumbu a jive, jelikož se jednalo o finále odlišného formátu než v předešlých kategoriích. Nakonec svůj výsledek obhájili, byli dekorováni stříbrnými medailemi a stanuli na druhém nejvyšším stupni vítězů.

Jako vždy si celý iDance tým událost pořádně užil, společně fandili až do posledního dechu a vytvořili si nové, krásné vzpomínky. Nyní už dále společně makají a chystají se vyrazit vstříc dalším tanečním výzvám.



Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...