Zveřejněno 15. března 2023 v rubrice Sportovní tanec

MČR STT - Zase o stupeň výše

V sobotu 25. února se atmosféra pražského sálu Lucerna roztancovala v rytmu standardních tanců. Podobně jako na MČR LAT, i zde letos přibyla kategorie Dětí, a tak to byl opravdu rozmanitý protančený den.

MČR STT - Zase o stupeň výše

iDance taneční páry zaznameny úspěchy v několika věkových kategoriích.

Prvním rokem tancovali mezi staršími páry Juniorů 1 Lukáš Gajdoš a Barbora Štefková. Dotancovali až do semifinále a umístili se na krásné 8. příčce z celkových 24 párů.

Ve starší mládežnické kategorii poměřil své síly pár Šimon Brdička a Bára Špičáková. Zařadili se na 19. místo z 47 párů. 

Nejnapínavější podívaná to byla v hlavní dospělé kategorii, kde mělo iDance studio svá želízka v ohni, pár Tomáše Přikryla se Sanelou Los Chovancovou. V této soutěži startovalo neskutečných 60 párů a Tomáš se Sanelou hladce propluli až do finále. Z minulého roku obhajovali titul druhých vicemistrů, avšak svým skvělým výkonem se jim podařilo dosáhnout na stupeň ještě vyšší a ve velmi těsném souboji získali druhé místo a titul vicemistrů ČR 2023. Svým přesvědčivým a muzikálním projevem si získaly srdce diváků v celém sále Lucerna. 


Záznam z mistrovství můžete sledovat na ČT sport na následujícím odkaze: https://www.ceskatelevize.cz/p...

Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...