Zveřejněno 17. května 2023 v rubrice Sportovní tanec

Týmovou prací až k titulu

V neděli před Velikonoci vkročila ostravská výprava iDance studia opět na taneční parket odhodlána vydobýt co nejlepší umístění. Tancovalo se v brněnském kampusu Masarykovy univerzity, avšak tentokrát daly páry síly dohromady a soutěžilo se ve čtyřčlenných družstvech.

Týmovou prací až k titulu

Celkem 15 týmů startovalo v hlavní dospělé kategorii v latinskoamerických tancích a iDance studio zde mělo hned 2 týmy. 

Družstvo "A" proplulo dvěma koly až do šestičlenného finále, a tak měl celý iDance gang možnost se prezentovat nástupem - vystoupením dle vlastního uvážení. iDance se rozhodlo vytřít zraky obecenstva skupinovým tancem v náladě hip hopu a street dance, kterým za sebou zanechali halu v rozburcované náladě, ready na velké finále. 

Principem soutěže je, že se párům přidělí skupina, ve které se snaží co nejlépe zabodovat mezi páry téže skupiny z ostatních týmů. Za iDance startovali Gál - Karásková, Kiršner - Golombová a dva páry si zde střihly svou premiéru: Babinec - Siročáková a Kozel - Konečná. 

Všechny čtyři dvojice ve jménu iDance studia naplno tancovaly, fandily a partnerky rozčesávaly své dlouhé ohony, které byly nedílnou součástí týmové image.

Celou akci zakončilo vyhlášení v nezapomenutelné atmosféře, kdy se členové týmu semknuli a v napětí očekávali slova vyřčena z úst moderátora. Výbuch radostných emocí nastal po vyřčení týmu na druhém místě… iDance se stalo mistry České republiky pro rok 2023 a přidalo tak svůj druhý týmový titu. 

Zažijte posledních pár okamžiků před vítězstvím díky videu pod odkazem: https://www.instagram.com/reel/Cq_addnIY6H/?igshid=MTIyMzRjYmRlZg==

Dále si můžete přečíst

Příměstské tábory iDance

Příměstské tábory iDance

Zajímavosti 7. září 2023
Začíná nový školní rok a prázdniny jsou za námi. Na co se děti mohli těšit během léta v našem studiu?
GrandSlam v Číně

GrandSlam v Číně

Sportovní tanec 4. září 2023
Naši reprezentanti Tomáš Gál se Sabinou Karáskouvou se zúčastnili Grandslamu v Číně
Galavečer iDance Studia

Galavečer iDance Studia

Zajímavosti 4. srpna 2023
Ve velkolepých tanečních prostorech iDance Studia ve Zlíně zářil výjimečný galavečer dne 5. května 2023. Tato očekávaná událost přitáhla...
Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Jak jsme účinkovali v Sex o'clock

Zajímavosti 5. června 2023
Nově se veřejnost může setkat se seriálem Sex o'clock běžícím na streamovací platformě Voyo. Příběh je zasazen do realistického prostředí...